Wij hebben weer een top 3 halal resorts gemaakt van de meest populaire halal resorts in Turkije. Deze Halal resorts mag je niet missen dus lees hieronder wat deze resorts uniek maakt.

1. Adin Beach Hotel

Absoluut de nummer 1 als het gaat om halal resorts in Turkije! Dit hotel heeft 3 stranden en verschillende zwembaden. Er is een prive strand voor vrouwen, een prive strand voor de mannen en gemixed strand voor gezinnen. Je kunt dus met dit resort alle kanten op en je hebt veel keuze als het gaat om stranden. Daarnaast zijn de stranden wit en het water kraakhelder. Daarnaast zijn er prive buitenzwembaden voor zowel mannen als voor vrouwen en is er veel te doen voor de kleintjes.

2. Wome Deluxe Hotel

Wome heeft een prachtige locatie. Gelegen in de bossen heb je het gevoel alsof je je aan de zuid franse kust bevindt. Ook heeft Wome twee prive stranden en prive zwembaden. Wome heeft echter geen gemixed strand voor gezinnen. De kamers zijn in tegenstelling Adin Beach veel ruimer en het hotel heeft een grote verscheidenheid aan maaltijden. Als je luxe en comfort zoekt dan vind je dan ben je in Wome aan het goede adres. Het strand heeft echter geen zand maar stenen, maar daarentegen is het zeewater erg helder en schoon.

3. Adenya Beach Resort

Je zult denken slechts een derde plek voor Adenya. Maar dit zie je niet terug in de luxe die Adenya haar gasten aanbiedt. Wat wij super vonden bij Adenya is het behulpzame personeel. Er werd zelfs elke avond gestoomde groenten naar de kamer gebracht voor ons 1 jarige zoontje. Geprakt en wel! Super service van het hotel personeel. Daarnaast heeft Adenya super mooie kamers met een prive jacuzzi op het balkon en uitzicht op zee. Er zijn bij Adenya 2 stranden, waarvan 1 voor de mannen en 1 voor de vrouwen. En zijn er verschillende prive zwembaden. Ook is er een mogelijkheid om een binnenzwembad prive af te huren tegen een vergoeding.

Ik hoop dat jullie nu wat meer te weten zijn gekomen over onze top 3. Deel graag jullie ervaringen door te reageren op deze blog. En we zullen gauw weer een nieuwe blog plaatsen.